Betaalmethoden

Betalen vormt de laatste stap bij het plaatsen van een bestelling. De Geheimen Vallei bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden aan die we hier allemaal even kort toelichten.

Ideal - gratis

Betalen met Ideal

Ideal is breed geaccepteerde betaalmethode in Nederland. Iedereen die aan internetbankieren doet is er mee vertrouwd. U betaald vanuit uw eigen bank binnen een beveiligde omgeving. Een snelle, veilige en betrouwbare betaalmethode voor iedereen binnen Nederland

Paypal - gratis

Betalen met Paypal

Paypal is een wereldwijd betaalsysteem. Het is heel makkelijk omdat u snel geld kan overmaken zonder daarbij al uw betaalgegevens bij de hand te hoeven hebben. U dient hiervoor wel een account aanmaken bij Paypal. Ga voor uitgebreide informatie hierover naar de website van Paypal.

Bankoverschrijving - gratis

Betalen met Bankoverschrijving

Betalen met bankoverschrijving is van oudsher de manier om betalingen uit te voeren. Ideal is de moderne variant van dit systeem. Bij betalen met bankoverschrijving voert u zelf de betaling uit bij uw bank. U maakt het bestelbedrag over, op het door Bank rekening via e-mail toegestuurde rekeningnummer. In de e-mail vindt u ook het betalingskenmerk. Het is belangrijk om dit betaalkenmerk altijd te vermelden.

Let op: Als u voor deze methode kiest, kan het een aantal dagen duren voordat de betaling bij ons bekend is. Er wordt pas geleverd, wanneer wij de betaling ontvangen hebben van Bank De levertijd kan daardoor langer zijn dan 2 tot 4 werkdagen. Als u dit niet wilt kunt u het beste kiezen voor een alternatieve betaalmethode.

Mastercard / Visa - gratis

Betalen met Mastercard / Visa

Bij DeGeheimen Vallei kunt u gewoon betalen met uw creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder Mastercard en Visa.

Mister Cash - gratis

Betalen met Mister cash

Via het Belgische Bancontact - Mister Cash kunt u bij De Geheimen Vallei ook gemakkelijk en veilig vanuit België betalen. Uw bestelling wordt vervolgens gewoon binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd.

Achteraf betalen  gratis

Achteraf betalen met Billink.
Na het betalen met Billink heb je twee weken de tijd om te wachten op je bestelling, voor je moet betalen. Zijn er problemen met de levering van je bestelling? Dan kun je contact opnemen met Billink voor 14 dagen uitstel. Zo heb je ruim de tijd om te besluiten of je tevreden bent met het door jou bestelde product. Je betaalt alleen voor wat je wil houden!

VVV Cadeaukaart
In onze kassa kun je één of meerdere cadeaubonnen verzilveren. Vul de code van 16 cijfers en letters in om het bedrag te verrekenen met je bestelling. Je kunt het tegoed in één keer besteden of in delen. Als het saldo van je cadeaubon onvoldoende is om je hele aankoop te betalen, dan kun je het restbedrag bijbetalen op de manier die u wilt.
 

 

Geen blogitems gevonden.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.